Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 Täältä löydät kaikki kaupat ja muut paikat, joista voit ostaa jos ja   mitäkin.

 Jos tahdot ostaa jotakin, katso kaupoista (tai kahvilasta tai   apteekista, tms.), mitä haluat ja listaa ne ostosvieraskirjaan.   Kerro myös tuotteiden hinnat ja mistä kaupasta ne ovat. Näin   ylläpitäjän on helppoa lisätä tuotteet kaappiisi. Muistathan myös,   että jos ostat ruokaa, ja sinä tai kissasi syö sen hoitotarinassa,   ruoka poistetaan kaapistasi.

 Jos jotakin tiettyä välttämättömyyttä (pelikonsolia ei lueta   välttämättömyydeksi, tarkoitan nyt sellaisella esimerkiksi   jauhelihaa, kylpypyyhettä tai huulirasvaa) ei löydy kaupasta, saat   vapauden lisätä sen hoitotarinaasi ilman, että olet "oikeasti"   ostanut sen.

 Esimerkki:

 Julia astui sisälle kauppaan. "Tarvitsen banaaneita, kananmunia   ja vehnäjauhoja*", hän mietti itsekseen. Siispä hän otti ostoskorin   ja keräsi kaupasta tarvitsemansa ainekset. Hän meni kassalle,   maksoi ostoksensa ja lähti kotiin kauppakassi kädessään. Kotiin   päästyään hän leipoi banaanikakkua.

 Toinen esimerkki:

 Julia halusi leipoa banaanikakkua. Hän otti tarvittavat ainekset   pöydälle - vehnäjauhoja*, sokeria*, leivinjauhetta*, banaaneja,   kananmunia ja margariinia*. Hän valmisti kakun ja söi sen   kissansa kanssa.

 * = ei löydy ruokakaupasta

 Muun muassa tällä tavalla saat tarinoihisi tavaroita, joita et   virtuaalikaupoista löydä.

 

©2019 Kissahoitola Tulikärpänen - suntuubi.com